Een uitzonderlijke service

Tegenwoordig staat Maison Cliff symbool voor mannelijke elegantie, waar de service een uitzondering is in een wereld die wordt gedomineerd door grote winkelketens.

Lokale en internationale klanten worden ontvangen door professionals gedreven door hun passie voor mooie kleding. Ze hebben oog voor detail en een perfecte snit en adviseren en begeleiden u met plezier bij het kiezen van stoffen, kleuren en de snit. Een uitzonderlijke service om u te voorzien van kledij die perfect is aangepast aan uw lichaamstype en uw persoonlijkheid en die - uiteindelijk - de elegantie van uw silhouet verhoogt. En met een beetje geluk staat de zaakvoerder zelf tot uw dienst...

 

Tussenmaten

Maison Cliff blinkt in het bijzonder uit in de kunst van tussenmaten en het aanpassen van kostuums en hemden aan uw lichaamsbouw.

Vertrekkend van een specifiek model ontwerpen onze professionals voor u een kledingstuk dat niet alleen is aangepast aan uw maten maar ook voldoet aan uw wensen op het gebied van stoffen, snit of bijzondere details (keuze van knopen, ...). Bij het nemen van de maten is oog voor detail noodzakelijk en streven we ernaar om de kleding (sartoriale) perfect af te werken. Na het nemen van de maten, moet u 4 tot 5 weken productietijd rekenen voor uw kledingstuk klaar is en perfect is aangepast aan uw unieke lichaamsbouw zodat u er op zijn best uitziet.

 

Retoucheren

Elke man is uniek. In functie van uw maten garanderen onze professionals onberispelijke retouches van uw kostuums, hemden en broeken.

Buiten de solden wordt de kleding doorgaans vrij snel geretoucheerd en duurt dit ongeveer een week. Als het dringend is kan deze termijn worden aangepast.

 

Qwaliteit 

Zowel op het gebied van sportkleding als voor confectiekleding stelt het huis u een breed gamma aan geraffineerde en luxueuze producten aan, die smaakvol combineren met elegantie en originaliteit. De beste Italiaanse, Engelse, Franse en Amerikaanse merken worden gecombineerd met andere, meer eclectische stijlen.

De kwaliteit van de artikelen die in de vitrine worden aangeboden en de zonnestralen die naar binnen schijnen, zijn de verpersoonlijking van de liefde van Gérard Vandenbulcke-Plasschaert voor mooie en zeldzame stoffen, elegante snitten en slim genuanceerde kleuren. Met passie kiest hij zelf de stoffen voor kostuums, broeken en zelfs hemden, zoals u ze nergens anders zult vinden.

 

Actualiteit

Permanent gesloten

- 60 % TOTALE liquidatie voor stopzetting van activiteiten

Permanent gesloten

- 60 % TOTALE liquidatie voor stopzetting van activiteiten - GESLOTEN OP MAANDAG