Wat confectiekleding betreft, is Maison Cliff de plaats bij uitstek om een Scabal-kostuum of een perfect passend hemd te kopen! Dankzij hun expertise zullen onze professionals uw aankopen personaliseren en krijgt u advies in de keuze van stoffen, voeringen of knopen.

Dassen, jassen, truien, schoenen of broeken zijn netjes ingedeeld in functie van het soort stof (katoen, zijde, kasjmier, merinowol) en dragen het logo van prestigieuze merken.

TUSSENMATEN

Maison Cliff blinkt in het bijzonder uit in de kunst van tussenmaten en het aanpassen van kostuums en hemden aan uw lichaamsbouw.

Vertrekkend van een specifiek model ontwerpen onze professionals voor u een kledingstuk dat niet alleen is aangepast aan uw maten maar ook voldoet aan uw wensen op het gebied van stoffen, snit of bijzondere details (keuze van knopen, ...). Bij het nemen van de maten is oog voor detail noodzakelijk en streven we ernaar om de kleding (sartoriale) perfect af te werken. Na het nemen van de maten, moet u 4 tot 5 weken productietijd rekenen voor uw kledingstuk klaar is en perfect is aangepast aan uw unieke lichaamsbouw zodat u er op zijn best uitziet.

 

Actualiteit

Permanent gesloten

- 60 % TOTALE liquidatie voor stopzetting van activiteiten

Permanent gesloten

- 60 % TOTALE liquidatie voor stopzetting van activiteiten - GESLOTEN OP MAANDAG